Mijn Werkwijze

Samen op weg naar jouw droominterieur

01. Let's meet!

Wat ontzettend leuk! Wij gaan kennis maken!

Dit is geheel gratis en vrijblijvend en geeft ons beiden de gelegenheid om te kijken of we die belangrijke klik voelen. Ik plan dit gesprek in via Teams waardoor je lekker vanuit je eigen vertrouwde omgeving met mij aan de thee kunt.

Vooraf ontvang ik graag al wat gegevens zoals een plattegrond en een eventuele Pinterest pagina. Hierdoor kan ik al een beetje spieken en komen we sneller tot de kern.

Na het gesprek maak ik, indien nodig, een voorstel welke ik zal mailen. Zodra je hiermee akkoord bent, kunnen we op het afgesproken moment van start.

02. Let's start!

Super! Je bent inmiddels akkoord en staat net zo te popelen als ik om jouw droominterieur te creรซren.

Afhankelijk van het gekozen advies kom ik bij je langs. Ik vind het heel belangrijk om de ruimte goed te zien en aan te voelen. Foto’s kunnen soms ontzettend vertekenen en daarbij vind ik persoonlijk contact echt een extra toevoeging aan onze samenwerking.

Jouw verhaal vind ik het allerbelangrijkste. Hoe beter ik je leer kennen, des te persoonlijker kan ik je interieur vormgeven. We bespreken daarbij je wensen, jouw do’s en dont’s en welke items mogen blijven.

Aan de hand van dit gesprek ga ik van start met het creatieve proces.

03. Let's Create!

In deze stap ga ik daadwerkelijk voor je aan de slag. Ik maak zonodig een moodboard, teken de perfecte indeling en verzamel zoveel mogelijke stalen die het advies tijdens de eindpresentatie tot leven gaan brengen.

Afhankelijk van het gekozen advies, is een tussentijds moment soms prettig. Ook dat is geen enkel punt en plan ik voor je in via Teams. Uiteindelijk doen we het samen en in goed overleg.

Is deze fase afgerond? Dan maak ik direct een afspraak om het uitgewerkte advies te komen presenteren. Hoe onwijs spannend en leuk! Want dat het anders zal zijn, dat staat vast! Ik trek je namelijk graag uit die comfortzone, stap voor stap tot het punt dat je zegt ”Yes, dit ben ik!”

04. Let the magic begin!

Het advies is volledig uitgewerkt en klaar. Met een flinke dosis enthousiasme kom ik dit bij je presenteren. Ik neem je mee vanaf het moment van de entree tot aan de wapperende inbetweens in de zomer. Kortom, ik ga jouw verhaal vertellen!

Ik laat het volledig uitgewerkte advies achter als een handig naslagwerk tijdens de uitvoerende fase. Hiermee kun je nu met vol vertrouwen aan beginnen. Wil je toch liever dat ik bepaalde uitvoerende taken van je overneem? Geen enkel probleem! Ik sta je, samen met mijn vakspecialisten, graag bij om dit uit handen te nemen. Maar ook voor andere vragen, ben ik uiteraard bereikbaar.

Is alles helemaal klaar? Dan kom ik graag het resultaat bewonderen en nog liever fotograferen! Jouw trots in mijn portfolio, blijer kan je mij niet maken!

Scroll naar boven